Foto: LETA
Saistībā ar Covid-19 izplatību un valstī ieviestajiem ierobežojošajiem pasākumiem šogad 18. novembrī sabiedriskais transports Rīgā nebūs bez maksas, kā tas bijis citus gadus, portālu "Delfi" informēja Rīgas domē.

18. novembrī autobusi, trolejbusi, tramvaji un 300. maršruta ekspresbusi kursēs pēc brīvdienu grafika.

Svētku dienā sabiedriskajā transportā darbosies biļetes, kas paredzētas brīvdienām. Pasažieriem, kuri ir iegādājušies biļetes darba dienām, aicināti ievērot, ka 18. novembrī šīs biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Trešdien, 18. novembrī, visi "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Savukārt Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo „Rīgas satiksme", 18. novembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama – tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Jau vēstīts, ka sakarā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu, "Rīgas satiksme" atcēlusi vairākus iepriekš ieviestus sabiedriskā transporta risinājumus - konkrētiem transportiem iekāpšana vairs nenorit tikai pa pirmajām durvīm, kā arī pasažieriem vairs nav jāpiespiež poga, lai transporta vadītājs atvērtu durvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!