Foto: LETA

Čecenu izcelsmes uzņēmējs Bislans Abdulmuslimovs, kura vārds pēdējā laikā saistīts ar vairākiem incidentiem, uzskata, ka saņem nepelnītus pārmetumus no Latvijas politiķiem, kuru "trulie likumi" dzenot cilvēkus kapā, un nopietni apsver iespēju emigrēt no Latvijas.

"Pēdējā laikā nopietni apsveru iespēju pamest Latviju," intervijā laikrakstam "Neatkarīgā" sacījis uzņēmējs. Viņš norāda, ka "negribu bez mitas bērniem skaidrot, kāpēc apkārt ir tik daudz neprofesionālu, negodīgu cilvēku – gan žurnālistu, gan politiķu, gan to, kas tieši vai pastarpināti atrodas pie valdīšanas". "Latvijas kuģi gremdē politiskie intriganti, un daudzi cilvēki man saka: Bislan, ja tu aizbrauksi, tas būs pēdējais signāls, lai no šejienes bēgtu prom visi pārējie," sacījis uzņēmējs.

"Politiķi diemžēl bāž savu degunu, kur pagadās. Politiķi aizmirst, ka viņi ir tautas priekšstāvji un ka viņiem jāstrādā likumdošanā tik gudri un intensīvi, lai viņu radītie likumi būtu maksimāli labvēlīgi Latvijas cilvēkiem, nevis tādi, kas neļauj elpot," norāda Abdulmuslimovs, kurš uzskata, ka politiķi "ar saviem trulajiem likumiem cilvēkus dzen kapā". "Vai politiķi ir radījuši kaut vienu darba vietu? Nē, viņi tikai noskatās, kā ļaudis atstāj mūsu valsti, bet tos cilvēkus, kuri rada darba vietas, kā, piemēram, es un mani kolēģi, tie pat nedrīkstēs pieiet lielajiem kungiem un kundzēm klāt un labdien pateikt?" jautā uzņēmējs.

Viņš norāda, ka "man nevajag likt savus cilvēkus Latvijas dzelzceļa vai citās valsts struktūrās, lai naudu nopelnītu". "Man nevajag sūtīt savus apsargus stāties partijās, maksāt naudu politiķiem, man to visu nevajag, jo es naudu nopelnu godīgi, attīstot ražošanu. Un, starp citu, tie, kas mani pazīst, domāju, apliecinās, ka es varu būt visai pārliecinošs arī bez jelkāda ieroča," sacījis Abdulmuslimovs, komentējot ziņas par viņa "bruņoto konfliktu" kādā restorānā ar firmas "TM Security" īpašnieku Mārtiņu Tenbergu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!