Foto: F64

"Vienotības" līdere Solvita Āboltiņa pagaidām nesniedz skaidru atbildi, vai kandidēs nākamajās Saeimas vēlēšanās, norādot, ka vērtēs situāciju, kad pienāks laiks gatavoties vēlēšanām.

"Kad pienāks laiks gatavoties nākamajām vēlēšanām, tad es arī vērtēšu situāciju, to, vai vēl vienu šādu apmaksātu kampaņu es esmu gatava saņemt, kā arī to, kā vēl viena šāda kampaņa ietekmētu "Vienotības" izredzes vēlēšanās. Es to vērtēju ikdienā, vērtēšu arī tad, kad būs jāpieņem lēmums," intervijā sacīja Āboltiņa.

"Es nevienam cilvēkam nevienā amatā nenovēlu kaut ko tādu, kas man bija jāpiedzīvo iepriekšējās vēlēšanās. Tik daudz melu un izdomājumu apmaksātā kampaņā!" pauda politiķe.

Āboltiņa arī pastāstīja, ka līdz nākamā gada rudenim plāno turpināt vadīt "Vienotību", tomēr lūkojas arī pēc jauna līdera, kas varētu stāties viņas vietā.

Saeimas vēlēšanas notiks pēc trīs gadiem. 12. Saeimas vēlēšanās Āboltiņa sākotnēji parlamentā neiekļuva, bet ieguva mandātu, kad to nolika viņu vēlēšanās apsteigušais Jānis Junkurs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!