Pirmais radošo industriju festivāls “ADwards” aicina ikvienu interesentu izmēģināt savus spēkus un izstrādāt radošas idejas labdarības portāla Ziedot.lv un konkursa “Latvijas Lepnums” popularizēšanai, kā arī izveidot dizainu Latvijas Pasta projektam “Pastkarte pret vientulību”, informēja pasākuma rīkotāji.
Vislabāko ideju autoriem projektu pieteicēji sadarbībā ar “Starlett” dāvinās multimediju datorus un Mp3 spēlētājus. Vislabākās idejas projektu inciatori īstenos reklāmas kampaņās. Uzvarētāji tiks paziņoti LADC ADwards noslēgumā ceremonijā 23.martā.

Pieteikumi sociālajiem konkursiem tiks vērtēti pēc radošās ieceres spilgtuma.

Pirmais projekts – reklāmas koncepcija konkursam “Latvijas Lepnums”. Projekta pieteicēji aicina iesniegt reklāmas koncepciju konkursa “Latvijas lepnums” popularizēšanai presē un televīzijā. “Latvijas Lepnums” 2006. gadā notiks jau trešo reizi, un radošais risinājums nepieciešams, lai veicinātu aktīvāku “Latvijas Lepnuma” pieteikumu sūtīšanu.

Otrā projekta mērķis ir veicināt ziedošanu un labdarību kā atbalstāmus un pašsaprotamus procesus mūsu sabiedrībā. Interesenti aicināti izstrādāt reklāmas kampaņas radošo konceptu labdarības portālam Ziedot.lv.

Trešajā projektā “Pastkartes pret vientulību” visi interesenti tiek lūgti veidot emocionāli spēcīgu, sirsnīgu un vientulību kliedējošus pastkaršu dizainus, kas spētu iepriecināt un aizkustināt patiesi vientuļus cilvēkus, kam, iespējams, ir daudz paviršu paziņu, bet nav neviena drauga un īsti tuva cilvēka. Piecas labākās pastkaršu idejas Latvijas Pasts realizēs, izdodot pastkartes, ko bez maksas nogādās visos veco ļaužu pansionātos un bērnu namos.

Ar konkursa nosacījumiem lūgums iepazīties mājas lapā www.adwards.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!