Foto: F64

Valsts policija (VP) aicina atsaukties aculieciniekus negadījumam, kas 29. oktobrī ap pulksten 9 notika Ventspils novadā, Tārgales pagastā uz autoceļa Rīga-Ventspils, kur sadursmē starp diviem transportlīdzekļiem dzīvību zaudēja viena persona, portālu “Delfi” informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde.

Sadursmē iesaistīta smagā automašīna “Volvo” ar piekabi, kuru vadīja 1968. gadā dzimis vīrietis un automašīna “Nissan”, kuru vadīja 1952. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā gāja bojā automašīnas “Nissan” vadītājs. Transportlīdzekļa “Volvo” vadītājs negadījumā nav cietis.

Izmeklēšanas laikā Valsts policija ir ieguvusi informāciju par negadījuma apstākļiem, kuriem ir nepieciešams apstiprinājums - citu aculiecinieku redzētais vai videoreģistratora ierakstītais. Aicina atsaukties aculieciniekus, kuri būtu novērojuši notikuma gaitu īsi pirms sadursmes (laika posmā aptuveni no pulksten 8.40 līdz pulksten 8.47).

Sadursmē iesaistītais “Volvo FH520” bija ar sudrabotas (gaišas krāsas) kabīni un puspiekabe bija vienkārša platforma bez bortiem un bez kulbas. Savukārt cietusī vieglā automašīna bija gaiši pelēkas (sudrabotas) krāsas “Nissan X-Trail” džips.

Negadījuma aculieciniekiem lūgums zvanīt pa tālruņa numuru 63604750, 110 vai sūtīt informāciju e-pastā vesma.leitarte@kurzeme.vp.gov.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!