Bērnu un ģimenes lietu ministrija aicina pašvaldības un uzņēmējus savu iespēju robežās maijā nodrošināt iespēju ģimenēm ar bērniem kopīgi svinēt Ģimenes svētkus.
Ministrijā informē, ka maijā tradicionāli notiek vairāki Ģimenes dienām veltīti svētki. 11. maijā tiek atzīmēta Mātes diena, 15. maijā īpaši gaidāma Starptautiskā ģimenes diena , kas oficiāli par svētku dienu tika apstiprināta pagājušā gada 24. maijā. Ar Bērnu un ģimenes lietu ministrijas atbalstu šogad ir plānota virkne pasākumu, veltītu ģimenisko vērtību popularizēšanai, tostarp – 24. maijā Ģimenes svētki Rīgā, izstāde "Bērnu pasaule 2008", kas norisināsies Ķīpsalā no 23. – 25.maijam, un citi pasākumi.

Ministrija norāda, ka iepriekšējos gados maijā, kad tika atzīmēta Mātes diena un svinēta Starptautiskā ģimenes diena, kas tobrīd vēl nebija oficiāli ietverta atzīmējamo dienu skaitā, bija vērojama liela atsaucība gan no pašvaldībām un komersantu puses, kas piedāvāja ģimenēm dažādas aktivitātes, gan arī iedzīvotājiem, kuri ar entuziasmu piedalījās dažādos pasākumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!