Foto: LETA
Aivara Lemberga lēmums nekandidēt Saeimas ārkārtas vēlēšanās rada vēl nebijušu situāciju Latvijas politikā. Pragmatisko darītāju, uz izaugsmi, konkurētspēju un darbavietu radīšanu orientētajā politikas nišā es esmu palicis viens pats. Es būtu priecīgs, ja man būtu tik spēcīgs konkurents kā Aivars Lembergs, taču viņa lēmums nemazina manu pārliecību. Ielu varoņi un Saeimas nama logu sitēji lai paliek Valdim Zatleram un viņa nezināmajai komandai.

Es vienmēr esmu stingri iestājies par stiprām ģimenēm, jaunām darbavietām un ekonomisko izaugsmi. Es arvien uzskatu, ka tikai nodokļus samazinot, mēs palielināsim valsts ienākumus, algas un pensijas. Turklāt īstas pensijas, nevis "nabagu pabalstus". Mana dziļākā pārliecība ir, ka tikai aktīvi piesaistot investīcijas un palīdzot mūsu uzņēmējiem iekarot ārvalstu tirgus, mēs radīsim jaunas darbavietas un sasniegsim ekonomisko izaugsmi. Atbalstot ģimenes, mēs panāksim, ka atkal pieaugs dzimušo bērnu skaits un Latvija neizmirs.

To visu var panākt veicot reālu reformu valsts pārvaldē. Maza profesionāļu valdība, kas spēj ātri pieņemt šos valstij būtiskos lēmumus, lai Latvijas cilvēki dzīvotu paēduši, drošībā, siltumā un saliedēti, nevis sašķelti.

Man ir tāda komanda. Šlesera Reformu partija LPP\LC ir nosaukusi savu Ministru kabineta sastāvu. Es un mana komanda nemainīs savu pārliecību tikai tāpēc, ka tagad modē ir dažādas mītiskas cīņas pret kaut ko.

Vispārējā populisma gaisotnē, kas reizēm robežojas ar bērnudārza līmeņa retoriku, manas izredzes pieaug un es nepievilšu savus vēlētājus. Es aicinu arī citas partijas nosaukt savas komandas un likt galdā savus piedāvājumus Latvijas izaugsmei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!