Foto: LETA

Piektdien, pulksten 9.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) steidzās uz Stradiņa slimnīcu Pilsoņu ielā, kur slimnīcas 15. korpusa 6. stāvā, dzemdību nodaļā, aizdegoties pārsegumam, izveidojies sadūmojums, VUGD informē sociālajā medijā "Twitter".

Ugunsdzēsēji sadarbībā ar slimnīcas administrāciju strādāja notikuma vietā, no sadūmotās vides evakuēja cilvēkus.

Sadūmojums noticis dzemdību nodaļā, taču tagad situācija ir atrisināta un VUGD darbinieki dodas prom, portālam "Delfi" skaidro slimnīcas pārstāve Janita Veinberga. "Iemesli sadūmojumam tiks skaidroti, taču, iespējams, tie saistīti ar notiekošajiem remontdarbiem. Notikumā cieta viens cilvēks, kurš ir slimnīcas darbinieks, taču savainojums nav tiešā veidā saistīts ar sadūmojumu un traumas nav smagas," norāda Veinberga.

Pulksten 10.08 ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās ierobežot liesmu izplatīšanos – starpstāvu pārsegums dega trīs kvadrātmetru platībā. No sadūmotām telpām evakuēti 14 cilvēki, bet viens cieta. Notikuma vietā VUGD sadarbojās ar ārstniecības iestādes administrāciju, personālu un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!