Foto: F64
Trešdien Latvijas Kara muzejā pēc aizsardzības ministra Arta Pabrika (V) iniciatīvas pirmo reizi tiks rīkota svinīga pieņemšana uzņēmējiem, lai izteiktu pateicību par atbalstu aizsardzības nozarei.

Pasākumā piedalīsies arī Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris, ģenerālleitnants Raimonds Graube.

"Nedēļā starp mūsu valstij tik nozīmīgiem svētkiem kā Lāčplēša diena un Latvijas valsts proklamēšanas diena aizsardzības nozares vārdā vēlamies pateikties uzņēmējiem par patriotismu un sniegto atbalstu mūsu karavīriem. Uzņēmēju atbalsts Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un aizsardzības nozares pasākumiem ir ļoti nozīmīgs, jo apliecina, ka karavīri sabiedrībā ir novērtēti un ka mēs Latvijā viņus atbalstām arī tad, kad karavīri atrodas tālu prom no mājām - starptautiskajās operācijās," uzsver aizsardzības ministrs.

Pasākumā tiks godināti uzņēmēji, kuri piedalās Aizsardzības ministrijas akcijā starptautisko operāciju veterānu atbalstam, piedāvājot karavīriem atlaides precēm un pakalpojumiem, un ir dāvinājuši produkciju Latvijas karavīriem Afganistānā. Paldies tiks teikts arī ārstniecības iestādēm par sniegto rehabilitāciju NBS karavīriem, kā arī uzņēmumiem, kas atbalstīja šā gada novembrī notikušo sarkanbaltsarkano lentīšu locīšanas akciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!