Aizsardzības ministrijā (AM) šogad tika noslēgts 21 vadības līgums, taču saskaņā ar Saeimas lēmumu šie līgumi šogad ir jālauž, bet no nākamā gada tos likvidēs vispār.
Kā informēja AM Preses nodaļas vecākā referente Vineta Kleine, ministra birojā 740 latu vērtais līgums tiks lauzts ministra padomniekam Jānim Dzanuškānam, ministra padomniekam Gaidim Andrejam Zeibotam, kuram mēnesī vadības līgums paredzēja atlīdzību 690 latu apmērā, ministra padomnieks sabiedrisko attiecību jautājumos Mārtiņš Kaprāns zaudēs 509 latu vērto līgumu, bet ministra padomniece Ramona Pitena zaudēs līgumu par 102 latiem.


Arī Nacionālo bruņoto spēku komandierim Jurim Maklakovam bija noslēgts vadības līgums 320 latu apmērā.


AM valsts sekretāram Jānim Sārtam bija noslēgts 500 latu vērts vadības līgums, tikpat vērts līgums bija AM nodaļas vadītājai Kristīnai Pelšai, vecākajai referentei Sanita Preinbergai vadības līgums bija noslēgts par 720 latiem mēnesī, bet nodaļas vadītāja vietniekam Raivim Ušackim - 686 latu vērts līgums. Valsts sekretāra padomnieks Raimonds Bergmanis saskaņā ar noslēgto vadības līgumu ik mēnesi saņēma 717 latus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!