Foto: DELFI

Aizvadītajā diennaktī Latvijā avarējuši divi autobusi, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šonakt pulksten 00.01 tika saņemts izsaukums uz Saulkrastu novada Saulkrastu pagastu, kur bija notikusi autobusa un vieglās automašīnas sadursme. Izmantojot hidrauliskos instrumentus, no vieglās automašīnas tika atbrīvots viens cilvēks un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Trīs no autobusa pasažieriem bija cietuši un tika nodoti NMPD.

VUGD atvienoja avarējuši transportlīdzekļu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Pulksten 01.47 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Savukārt sestdien pulksten 18.15 tika saņemts izsaukums uz Dobeles novada Jaunbērzes pagastu, kur bija notikusi autobusa un mikroautobusa sadursme. Cilvēki no transportlīdzekļiem bija izkļuvuši pašu spēkiem.

VUGD palīdzēja izvilkt mikroautobusu uz ceļa braucamās daļas un pulksten 19.25 darbu notikuma vietā pabeidza.

Tāpat sestdien pulksten 21.37 tika saņemts izsaukums uz Čaka ielu Rīgā, kur bija notikusi trīs vieglo automašīnu sadursme. VUGD palīdzēja izkļūt no automašīnas vienam cilvēkam. Notikumā kopumā četri cilvēki tika nodoti NMPD. Pulksten 00.27 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Pulksten 21.35 tika saņemts izsaukums uz Ulmaņa gatvi Rīgā, kur avarējušai kravas automašīnai no degvielas bākas bija noplūdusi degviela aptuveni 200 litru apjomā. Izmantojot absorbentu, ceļa braucamā daļa tika sakārtota. Pulksten 00.05 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Jau vēstīts, ka šonakt Latvijas futbola klubs RFS, atgriežoties no Helsinkos notikušās pārbaudes spēles, iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, kurā bija iesaistīts komandas autobuss un vieglā automašīna.

"Visi esam dzīvi, bez traumām gan neiztikām, taču kopumā mūsu ekipāžai viss beidzies salīdzinoši laimīgi," mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta kluba pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!