Foto: PantherMedia/Scanpix

Sestdien uz Latvijas autoceļiem reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, tostarp arī trīs negadījumi, kuros cietuši motociklisti, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Ilze Jurēvica.

Rīgā, Marijas un Blaumaņa ielu krustojumā, notikusi sadursme starp automašīnu BMW un motociklu Yamaha. Motocikla vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Brocēnos, Liepnieku ielā, vīrietis, vadot motociklu Yamaha, bez valsts numura reģistrācijas zīmes, neticis galā ar spēkrata vadāmību, nobraucis no ceļa un ietriecies ēkā. Negadījumā motocikla vadītājs guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Sestdienas vakarā ap pulksten 21:30 Ceraukstes pagastā, ceļa Bauska-Brunava-Paņemūne 1. kilometrā, vīrietis, vadot motociklu Suzuki XF 650, izraisījis sadursmi ar meža zvēru (zaķi). Trieciena rezultātā motociklists nokritis un guvis traumas. Cietušais nogādāts slimnīcā, liecina VP sniegtā informācija.

Kopumā ceļu satiksmes negadījumos sestdien cietuši septiņi cilvēki.

Tāpat likumsargiem izdevies pieķert 12 autovadītājus, kuri pie spēkrata stūres sēdušies alkoholisko vai narkotisko vielu reibumā. Sastādīti arī 133 protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!