Foto: DELFI

Ārlietu ministrija (ĀM) sākusi domāt par Latvijas delegācijas telpu darba kabinetu, konferenču un sanāksmes telpu aprīkošanu ar biroja mēbelēm jaunajā NATO centrā, kas atradīsies Briselē, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Ministrija vēlas iegādāties vairākus galdus ar linoleja apdares virsmu, atvilktņu blokus, dokumentu un garderobju skapjus, sistēmbloka paliktņus, kā arī biroja krēslus, no kuriem daļa būs apvilkta ar ādu.

Tāpat nepieciešami apmeklētāju krēsli, tostarp ar ādas apdari, kā arī atpūtas krēsli un dīvāni. Ministrija nav piemirsusi arī par vairākiem galdiņiem - kafijas, sānu, žurnālu, kā arī TV galdiņu.

Delegācijas telpām nepieciešami arī vairāki apspriežu galdi, apmeklētāju krēslu statīvs, informācijas dēļi, korespondences skapji, mobilo telefonu novietne, stendi, starpsiena ar vadu kanāliem, kā arī garderobes stieņi desmit personām.

Izpildītājam mēbeļu ražošana jāsāk līdz ar līguma noslēgšanu līdz 2016. gada 3. oktobrim. Pasūtītāja rīcībā šobrīd gan nav precīzas informācijas, kad mēbeles varēs piegādāt un uzstādīt.

Interesenti savus piedāvājumus ministrijā var iesniegt līdz šā gada 12. aprīlim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!