Foto: Publicitātes attēli

Darbu Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā atstās tā direktore Laine Kučinska.

Trešdien, 23. decembrī, viņai būs pēdējā diena šajā amatā, teica Kučinska. Aiziešana no šī amata esot saistīta ar jauniem izaicinājumiem, kurus pagaidām gan viņa neatklāj.

Kučinska uzskata, ka viņas darbības laikā Valsts kancelejā tika panākti daudz būtiski uzlabojumi komunikācijas jomā. "Pirmkārt, komunikācijas funkciju paceļot vadības līmenī, otrkārt, iegūstot cilvēkresursus un finanšu resursus sabiedrībai svarīgu komunikācijas projektu īstenošanā, treškārt, ieviešot audiovizuālo komunikāciju valsts pārvaldē, ceturtkārt, fokusējoties uz sociālo platformu un digitālās komunikācijas priekšrocībām, piektkārt, tika radīti un īstenoti projekti sabiedrības izpratnei par valsts simboliem, vērtībām un valsts nozīmīgiem vēsturiskajiem notikumiem un amatpersonām," norādīja Kučinska.

Viņa pauž cerību, ka turpmāk valdības un valsts pārvaldes komunikācijas loma nemazināsies, jo tā ir joma, kurai ir jāpieaug, ņemot vērā aktuālos mūsdienu informatīvās vides izaicinājumus.

Kučinska par Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāju tika apstiprināta 2011. gada vasarā, bet jau kopš 2006. gada viņa strādāja Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā par departamenta vadītāja vietnieci un vadītāja pienākumu izpildītāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!