Foto: LETA

Rīgas brīvostas vadītājs Leonīds Loginovs nav neaizvietojams, taču ir ļoti pieredzējis darbinieks, ceturtdien intervijā LNT raidījumā "900 sekundes" atzina brīvostas valdes priekšsēdētājs Andris Ameriks (GKR).

Prognozēt, kāds būs brīvostas valdes lēmums par tālāko rīcību un Loginova amatu, Ameriks atturējās, neatklājot arī savu lēmumu. Tāpat Ameriks sacīja, ka Satiksmes ministrijas viedoklis par Loginovu "ir ļoti nopietns". Vienlaikus Rīgas vicemērs pauda cerību par vienprātību valdē lēmuma pieņemšanas laikā un izvērtējot visus prokuratūras atsūtītos faktus.

Ameriks skaidroja, ka astoņi valdes locekļi iepazīsies ar visiem argumentiem. "Savu personīgo viedokli paudīšu tikai pēc valdes sēdes. Būtu nekorekti, ja es tagad sāktu runāt par to, kā lems valde," sacīja Ameriks. Vaicāts par to, vai Loginovam būtu jāpaliek amatā, Rīgas vicemērs un brīvostas valdes loceklis sacīja, ka "Latvijā neviens cilvēks nav neaizvietojams, taču Loginovs ir ļoti pieredzējis vadītājs ar ilgu gadu pieredzi".

Jau vēstīts, ka Rīgas brīvostas valde sēdē ceturtdien lems par tālāko rīcību saistībā ar kriminālvajāšanas sākšanu pret Loginovu un viņa vietnieku Aigaru Pečaku.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka Valsts policija oktobrī prokuratūrai lūgusi sākt kriminālvajāšanu pret Loginovu un viņa vietnieku Aigaru Pečaku par ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmatošanu mantkārīgā nolūkā. Neilgi pēc tam prokuratūra pret abām amatpersonām kriminālvajāšanu sākusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!