Foto: LETA

Personālatlases kompānija uzrunājusi 200 cilvēku, aicinot viņus apdomāt piedalīšanos konkursā uz Latvijas Televīzijas (LTV) valdi, ar kuru tiek cerēts uzlabot medija pārvaldību un arī saturu, informēja Nacionālajā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (NEPLP).

Tiesa, līdz piektdienas pusdienas laikam padome saņēmusi tikai piecus pieteikumus dalībai konkursā par LTV vadību.

"Personālatlases kompānija ir uzrunājusi aptuveni 200 cilvēku," apliecināja NEPLP pārstāvis Gints Grūbe.

Padome cer, ka konkurss būs veiksmīgs, sacīja Grūbe. Iepriekš gan jau reizi NEPLP pieteikšanos uz sabiedriskā medija valdes locekļu trim amatiem pagarināja.

Pieteikumus valdes locekļu amatiem var iesniegt līdz pirmdienas, 28.janvāra, plkst.16, kad arī varēs pateikt, cik konkrēti cilvēku ir pieteikušies.

NEPLP ir izsludinājusi konkursu uz trim LTV jaunās valdes locekļu amatiem ‒ valdes priekšsēdētāju, valdes locekli programmu attīstības jautājumos, kā arī valdes locekli finanšu un tehnoloģiju jautājumos.

Personālatlases kompānijas "Fontes" uzdevums bija veikt potenciālo kandidātu atlasi ‒ izmantojot augsta līmeņa vadītāju datubāzi, tika tieši uzrunāti potenciālie kandidāti, aicinot viņus piedalīties konkursā.

Jau ziņots, ka televīzijas ģenerāldirektors Edgars Kots nolēma amatu pamest pirms laika, jo bija saņēmis signālus, ka viņa kandidatūra negūtu pietiekamu atbalstu, lai turpinātu vadīt sabiedrisko mediju. Viņš pašlaik ir akciju sabiedrības "Diena" valdes priekšsēdētājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!