Foto: DELFI
Apes novada domes priekšsēdētāja Astrīda Harju (V) pērn vienai no savām meitām dāvinājusi 22 000 eiro, liecina amatpersonas Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā deklarācija.

Harju pērn par darbu pašvaldībā nopelnījusi 16 173 eiro, par īpašuma pārdošanu no SIA "NTC investīcijas" saņēmusi 10 000 eiro un no Alūksnes rajona Apes zemnieku saimniecības "Jaunlāči" arī par īpašuma pārdošanu – 424 eiro, kā arī no Lauku atbalsta dienesta – 119 eiro.

Viņa ir ne tikai Apes novada domes priekšsēdētāja un Zemes komisijas locekle pašvaldībā, bet arī Ētikas komisijas locekle partijā "Vienotība", padomes locekle Vidzemes plānošanas reģionā, Sabiedrības integrācijas fondā un Alūksnes un Apes novada fondā, valdes locekle Alūksnes lauku partnerībā, kā arī likvidatore Alūksnes rajona Apes zemnieku saimniecībā "Jaunlāči".

Harju pieder viens zemes un ēkas nekustamais īpašums, trīs atsevišķas zemes vienības, kā arī vieglais plašlietojuma transportlīdzeklis "Citroen" "C3" (2007. gads) un traktors "T25" (1990. gads).

Viņa ir arī norādījusi, ka ir uzkrāti līdzekļi privātajā pensiju fondā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!