Foto: F64
Otrdienas rītā apledojums un vietām arī sniegs daudzviet apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, portālu “Delfi” informēja VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Sākot no pulksten 2:10 ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 90 VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” ziemas dienesta tehnikas vienības. Tās tīra un kaisa sniegotos ceļa posmus.

Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti gan Ainažu virzienā visā posma garumā, gan Veclaicenes virzienā no Rīgas līdz Līgatnei un no Raunas pagrieziena līdz Virešiem. Vēl Vidzemes pusē apledojums klāj ceļu Valmieras virzienā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam, kā arī uz Rīgas apvedceļa visā posma garumā.

Tāpat ceļi apledojuši Daugavpils virzienā no Rīgas līdz Ogrei un no Rēzeknes līdz Terehovai, kā arī Bauskas virzienā no Rīgas līdz Iecavai.

Kurzemē ceļi slideni ir Liepājas virzienā no Rīgas līdz Kalnciemam un no Apšupes krustojuma līdz Liepājai, kā arī no Liepājas līdz Rucavai. Apledojums apgrūtina braukšanu arī Jelgavas virzienā no Rīgas līdz Jelgavai, kā arī Ventspils virzienā no Rīgas līdz Usmai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Jelgavas, Rīgas, Kuldīgas, Liepājas, Talsu, Tukuma, Ventspils, Gulbenes, Limbažu un Madonas apkaimēs.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā Latvijas lielākajā daļā brīžiem snigs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!