Foto: F64
Otrdienas rītā izveidojies apledojums uz valsts galvenās un reģionālās nozīmes autoceļiem ir likvidēts, ceļi ir notīrīti un nokaisīti, informē Latvijas Valsts ceļi.

Tomēr autovadītājiem jābūt uzmanīgiem, pārvietojoties par atsevišķiem vietējās nozīmes ceļiem, jo tie var būt slideni. Ziemas uzturēšanas darbi uz šiem ceļiem notiek saskaņā ar ziemas uzturēšanas prasībām.

Jau ziņots, ka otrdienas rītā daudzviet ceļi bija slideni. Rīgas apkārtnē, kā arī Ventspils, Jelgavas, Bauskas un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi bija apmierinoši. Liepājas virzienā braukšanas apstākļi bija apgrūtināti posmā Skrunda - Liepāja, tur ceļi vietām apledoja.

Daugavpils virzienā braukšanas apstākļi bija apgrūtināti posmos Lielvārde – Nīcgale un Krāslava - Paternieki, tur arī autoceļš bija sniegots, vietām apledojis. Veclaicenes virzienā braukšanas apstākļi bija apgrūtināti posmos Vangaži – Raunas pagrieziens un Vireši - Veclaicene. Savukārt Valmieras virzienā braukšanas apstākļi bija apgrūtināti līdz Strenčiem.

Uz valsts reģionāliem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi bija Rīgas, Aizkraukles, Alūksnes, Balvu, Bauskas, Cēsu, Gulbenes, Jēkabpils, Krāslavas, Limbažu, Ludzas, Madonas, Preiļu, Rēzeknes, Valkas un Valmieras apkārtnēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!