Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija marta sākumā ir apturējusi licences darbību vieglo taksometru kompānijai, SIA "Golden Motors", informēja RD Satiksmes departaments.
Saskaņā ar Rīgas domes saistošajiem noteikumiem "Pasažieru pārvadājumu ar vieglajiem taksometriem licencēšanas noteikumi" Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija ir tiesīga apturēt vai anulēt licenci vieglo taksometru kompānijām.

Komisijas sēdē tika izskatīti Valsts ieņēmuma dienesta iesniegtie fakti par šīs firmas darbību un nolemts uz laiku apturēt licences darbību šim pasažieru komercpārvadājumu sniedzējam.

"Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija regulāri uzrauga vieglo taksometru komercdarbību Rīgas administratīvajā teritorijā. Tā arī šajā gadījumā piemērojām licences apturēšanu uz laiku pamatojoties uz faktu, ka Valsts ieņēmumu dienests konstatējis pārkāpumus šī pārvadātāja darbībā. Šādi likumpārkāpumi kropļo konkurenci vieglo taksometru nozarē," komentē Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisijas priekšsēdētājs Juris Zvirbuli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!