Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 2. jūlijā, ar ierasto pasākumu "Politiķu cepiens" noslēdzās astotais sarunu festivāls "Lampa". Portāls "Delfi" piedāvāja vērot pasākumu tiešraidē.
Šogad pasākumā "grilēja" vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Artūru Tomu Plešu (AP), izglītības un zinātnes ministri Anitu Muižnieci ("Konservatīvie"), 13. Saeimas deputātu Edgaru Tavaru ("Latvijas Zaļā partija") un Rīgas domes deputāti Antoņinu Ņenaševu ("Progresīvie").

Politiķus cepināja nemainīgā komanda – Rūdolfs Kugrēns, Anete Konste, Edgars Bāliņš un Jānis Kronis. Pasākumu vadīs Jānis Skutelis.

Jau vēstīts, ka 1. un 2. jūlijā Cēsīs notika sarunu festiāls "Lampa". Divu dienu garumā uz 33 skatuvēm notika vairāk nekā 250 pasākumu.

Festivālā ar divām pašu rīkotām diskusijām piedalījās arī portāls "Delfi". Par diskusiju "Mediju darbība kara apstākļos – ko sabiedrība no tiem gaida un ko (ne)saņem?" vairāk var lasīt šeit, savukārt par diskusiju "Kurp ies krievu kuģis? Kāda tagad ir sabiedrības un mediju līdzatbildība?" vairāk var lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!