Rīgas mēram Andrim Ārgalim īpaši nepatīk viņa popularitāte, jo tās dēļ domes priekšsēdētājs jūtas ne visai labi. To Ārgalis atzinis "Neatkarīgai Rīta Avīzei" stāstot par šogad piedzīvoto.
"Pateicoties visādām būšanām un nebūšanām, esmu diezgan bieži aprakstīts presē un aplamāts karikatūrās, līdz ar to esmu kļuvis zināmā mērā populārs. Par to gan es ne visai labi jūtos, jo tagad nevaru pat ieiet kādā krogā izdzert krūzi alus, jo mani uzreiz pazīst," sacījis Ārgalis.

Viņš stāsta, ka visai bieži, staigājot pa pilsētas centru, viņam nākas parunāties ar cilvēkiem. Rīdziniekiem pret viņu esot laba attieksme, un vēl ne reizi viņš uz ielas neesot izlamāts - "cilvēki visai saprotoši izturas pret manu darbu".

Par aizgājušo gadu Ārgalis izteicies piesardzīgi, jo par notikušajiem notikumiem nevēlas sūdzēties. "Bijis grūti, taču tajā pašā laikā interesanti. Nekas, nāks jauns gads, un būs vēl interesantāk," saka mērs, kurš šos pienākumus pilda no šā gada maija, kad iepriekšējais pilsētas mērs kļuva par premjerministru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!