Foto: Publicitātes attēli

Reformu partijas (RP) Saeimas frakcijas nosaukumā vairs nebūs tās vadītāja Valda Zatlera uzvārda, pirmdien akceptēja Saeimas prezidijs.

Lai arī partijas statūtu grozījumi, kas paredz partijas nosaukuma izmaiņas, pieņemti jau 21.aprīlī notikušajā kopsapulcē Koknesē un 15.maijā Uzņēmumu reģistrs oficiāli apstiprinājis partijas nosaukuma maiņu, frakcija par atbilstošiem grozījumiem frakcijas nolikumā, kas paredz identisku tās nosaukuma maiņu, nolēmusi vien 6.jūnijā.

Prezidijs pirmdien vienojās nodot partijas sagatavoto iesniegumu Saeimas kancelejai, lai turpmāk dokumentācijā izmantotu politiskā spēka frakcijas jauno nosaukumu.

Līdz šim Saeimas darbā izmantots pilnais - Zatlera Reformu partijas - frakcijas nosaukums, kas lietots gan visā dokumentācijā, gan, piemēram, frakcijas deputātiem uzstājoties no tribīnes Saeimas plenārsēžu laikā.

Jau vēstīts, ka  partijas kopsapulcē 21.aprīlī līdz ar statūtu grozījumiem ir apstiprināts gan partijas jaunais nosaukums - Reformu partija -, gan mainīts arī partijas logotips.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!