Foto: PantherMedia/Scanpix
Otrdien mediķu palīdzība boja nepieciešama suņu sakostiem cilvēkiem, bērnam ar "superlīmi" acī un avārijās cietušajiem, portālu "Delfi" informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Divus cilvēkus otrdien sakoduši suņi – 66 gadus vecai sievietei suns iekodis kājā, bet Vidzemē 46 gadus vecam, iereibušam vīrietim sejā iekodis paša suns.

Vidzemē mediķu palīdzība bija nepieciešama kādai 67 gadus vecai sievietei, kuru līdzcilvēki atrada, sēžam uz ielas slapjās drēbēs. Iespējams, sieviete tā bija nosēdējusi visu nakti. Slimnīcā viņa nogādāta ar ķermeņa atdzišanu.

Kāds astoņus gadus vecs zēns acī bija iespiedis "superlīmi". Bērna acs tika skalota zem vēsa, tekoša ūdens, taču pēc mediķu ierašanās viņš nogādāts slimnīcā. Bērni cietuši arī uz ielām – Zemgalē deviņus gadus vecu meiteni uz gājēju parejas aizķērusi automašīna un viņa ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Savukārt kāda 14 gadus veca meitene ielu šķērsoja tam neparedzētā vietā un arī viņu notrieca auto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!