Foto: Reuters/Scanpix

Joprojām galēji smagā stāvoklī Intensīvās terapijas klīnikā atrodas 2001.gadā dzimušais pusaudzis, kurš trešdien cieta autoavārijā uz Bauskas šosejas un ārsti cīnās par viņa dzīvību, informēja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) pārstāve Inguna Potetinova.

Viņa informēja, ka savukārt 1976.gadā dzimušais vīrietis ir nācis pie samaņas, mediķiem ir izdevies stabilizēt viņa stāvokli un, lai arī gūtās traumas tiek raksturotas kā smagas, ir vērojama pozitīva dinamika.

Satiksmes negadījumā cietušais Vācijas pilsonis pēc palīdzības saņemšanas slimnīcu pametis jau trešdien. Savukārt Polijas pilsoņa stāvoklis prasa tālāku ārstēšanos stacionārā, norādīja Potetinova.

Smagā avārijā trešdienas rītā uz Bauskas šosejas cieta Vācijas un Polijas pilsoņi, kā arī ģimene no Latvijas. Slimnīcā tika nogādāti Vācijas un Polijas pilsoņi, kā arī trīs latvieši, kuri ir vienas ģimenes locekļi.

Smagā stāvoklī esošajam 14 gadus vecajam zēnam konstatēta smaga galvas trauma, kā arī kājas trauma, 41 gadu veca sievietei negadījuma rezultātā guvusi galvas, iegurņa un mugurkaula traumas, bet 39 gadus vecam vīrietim mediķi konstatējuši smagu galvas un krūšu kurvja traumu, kā arī ekstremitāšu lūzumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!