No šodienas, 27.februāra, Latvijas Televīzijas 7.kanālā (LTV7) sāk demonstrēt jaunu informatīvi izklaidējošu raidījumu "0 pozīcija", kas taps sadarbībā ar portāla “Delfi” lasītājiem.
Raidījuma veidotāji uzsver, ka šis projekts ir pirmais lielais solis LTV 7.kanāla cīņā par jaunas auditorijas piesaisti, īpašu uzsvaru liekot uz sabiedriski aktīvo skatītāju pārvilināšanu no komerctelevīzijām.

Katru darba dienu portālā “Delfi” tiks publicēti tie temati, kurus 19.25 LTV 7.kanālā apspriedīs “0 pozīcijas” vadītāji. Raidījuma koncepcijā paredzēts, ka viens no raidījuma vadītājiem aizstāvēs notikumu pozītīvos, bet otrs - negatīvos aspektus, talkā ņemot arī “Delfi” lasītāju piedāvātos argumentus.

Turpmāk darba dienās ap pusdienlaiku viens vai vairāki no portāla “Delfi” rakstu virsrakstiem tiks apzīmēts ar raidījuma “0 pozīcija” simbolu. Tas nozīmē, ka šajā rakstā atspoguļotais temats izvēlēts apspriešanai raidījumā, un “Delfi” lasītāji, kas komentē šo rakstu, veido raidījuma vadītāju argumentāciju.

"Patiesībai nav krāsu!" - tāds ir raidījuma moto. “0 pozīcijas” studijā ar argumentiem sacentīsies divi raidījuma vadītāji: Elīna Bīviņa un Artis Dzērve, Inese Vaikule un Māris Plūme. Raidījuma saturu un koncepciju pārraudzīs producents Gunārs Dūzis. Komandā darbosies arī vairāki korespondenti, kas tiešraides diskusiju papildinās ar videosižetiem.

Raidījumā "0 pozīcija" aplūkotos tematus nedēļas šķērsgriezumā apskatīs Egils Zariņš, katru svētdienas vakaru plkst.20 skatītājiem piedāvājot programmu "7 dienas".

Jaunā raidījuma veidotāji vēlas ne tikai informēt savu auditoriju par dienas aktualitātēm, bet arī izklaidēt un sniegt skatītājam iespējami pretējus, pat radikālus argumentus.

“0 pozīcijas” aicinājums “Delfi” lasītājiem: Ikvienam no mums ir sava attieksme pret notiekošo. Savs viedoklis. Savas domas un aizdomas. Savi argumenti. Sava pozīcija. Mūs interesē Tavas domas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!