Lai piedalītos konferencē, spied šeit!
Vairums DELFI lasītāju pēdējās dienās ir ievērojuši reklāmas banneri “Latvija apvienojas”. Kā redzams, administratīvi teritoriālā reforma turpinās, tāpēc jāturpina arī tās izskaidrošana plašākai sabiedrībai, lai reformas gaitā tiktu pieņemti tikai pārdomāti un publiski izsvērti lēmumi.

Spriežot pēc lasītāju atsauksmēm DELFI portālā, daudzviet šī reforma tiek uztverta kā teju vai padomju laika murgaino partijas CK lēmumu analogs. Kas vainīgs - ierēdņi, kas radījuši netaisnīgu reformu, vai stereotipos ieslīgusī sabiedrība, kas nav gatava progresīviem pārveidojumiem?

Jau ilgāku laiku DELFI piedāvā komunikāciju vidi, kurā par reformu atbildīgās valsts amatpersonas var uzzināt, ko domā sabiedrību, bet lasītājiem, savukārt, iespējams iegūt informāciju, kas noder aizspriedumu kliedēšanai. Pērn DELFI organizēja lasītāju konferenci ar valsts reformu ministru Jāni Krūmiņu, šo gadu iesākām ar preses publikāciju konkursa darbu atspoguļošanu.

Piektdien, 15.februārī, pulksten 14.oo DELFI rīko vēl vienu konferenci, kurā uz lasītāju jautājumiem atbildēs Pašvaldību lietu pārvaldes direktora vietnieks Arvīds Pīlēģis. Aicinām DELFI lasītājus un citu mediju žurnālistus uzdot savus jautājumus par neskaidrībām saistībā ar administratīvi teritoriālo reformu, pievienojot tos atsauksmju veidā pie šīs ziņas, vai arī iesūtot konferences laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!