AS "Ventbunkers" akcionāri vērsās ar iesniegumu pie Valsts policijas priekšnieka ar prasību atzīt par pretlikumīgām Valsts policijas darbinieku darbības, veicot iekļūšanas AS "Ventbunkers" teritorijā operāciju, sniegt informāciju par personām, kuras veica prettiesiskas darbības un atlīdzināt šīs akcijas morālo un materiālo kaitējumu 1 miljona latu apmērā, teikts AS "Ventbunkers" izplatītājā preses relīzē.

Tāpat AS "Ventbunkers" preses dienests norāda, ka neuzskata piektdien it kā sasaukto personu sapulci, kuras sevi uzskata par AS "Ventbunkers" pārstāvjiem, par leģemitīvu.

Preses dienesta pārstāvis Vladimirs Novodvorskis uzsver, ka fiziskām personām Alvim Hāzem, Jānim Hāzem un Mihailam Dementjevam nav reģistrētas tiesības pārstāvēt AS "Ventbunkers" Latvijas uzņēmumu reģistrā. Vēl vairāk, saskaņā ar krimināllietu, kuru 2010. gada 3. martā ierosināja Ekonomijas policijas pārvalde "Par iespējamo krāpniecību un dokumentu viltošanu" Komercreģistrā noteikts un uzlikts aizliegums minētām personām pārreģistrēt tiesības pārstāvēt uzņēmumu. Visi dokumenti publiski pieejami Komercreģistrā.

"Reideru mēģinājums ieņemt AS "Ventbunkers", kuru veica viltus AS "Ventbunkers" valdes locekļi ar Kurzemes reģionālās policijas pārvaldes pārstāvju atbalstu, beidzās bez rezultātiem. AS "Ventbunkers" turpina savu ikdienas klientu apkalpošanas darbu," teikts paziņojumā.

AS "Ventbunkers" akcionāri jau nosūtīja iesniegumus Ģenerālprokuratūrai, Nacionālās drošības padomei, Parlamenta Drošības komisijai un Latvijas tiesībsargam ar prasību izmeklēt prettiesiskās policijas darbības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!