Foto: F64
Maija nogalē astoņi no 11 Jelgavas domes vēlēšanās startējošajiem sarakstiem vienojušies par kopīgu rīcību, lai nodrošinātu vēlētājiem iespēju izraudzīties savus priekšstāvjus godīgās vēlēšanās, bažījoties, ka līdzšinējā pilsētas vadība [ZZS] vēlas, lai no konkrētiem partiju sarakstiem tiktu ievēlēti vajadzīgie cilvēki, kuriem vēlēšanu biļetenos klāt tiktu pievilkti krustiņi.

Vienošanos panākuši partiju pārstāvji no sarakstiem “Par Dzimteni!”, Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas, “Sabiedrības citai politikai”, “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, “Pilsoniskās savienības”, LPP/LC, PCTVL un “Saskaņas centra”.

Šie saraksti aicinot iedzīvotājus neatstāt nevienu brīvu lauciņu vēlēšanu zīmē. Ja visi lauciņi būs aizsvītroti, vēlāk neviens nevarēs “pa kluso” ko sasvītrot pēc saviem ieskatiem, tāpēc vēlētāji tiek aicināti izvēlētajā sarakstā ievilkt krustiņus pretim tā kandidāta vārdam, kas ir simpātisks, bet tie, kuri ir nepazīstami vai vienaldzīgi, labāk būtu izsvītrojami, informē jelgavniekiem.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!