Foto: F64

Autovadītājiem Līgo un Jāņu svētku laikā pie stūres ir jābūt īpaši uzmanīgiem, jo šajās dienās būs novērojama Pilnmēness un Mēness Perigeja enerģētiskā ietekme, kas mudinās uz galējībām - neapdomīgu braukšanu un ātruma pārsniegšanu vai miegainību un nespēju koncentrēties - radot avārijas situācijas uz ceļa.

Kā informēja sertificēts astrologs un numerologs Kristaps Baņķis, šogad 23.jūnijā izteikti sakrituši daudzi autobraucējam nelabvēlīgi astroloģiski faktori - Pilnmēness, Perigejs, no plkst.10.09 līdz 11.08 arī Čika laiks.

Latvijā par šo tēmu pirmo reizi veiktā astroloģiskā pētījuma rezultāti liecina, ka šādu faktoru kombinācija var palielināt ceļu satiksmes negadījumu skaitu pat par 30%.

Tajā pašā laikā viņš min, ka Jāņu dienā darbosies arī uzmanību mobilizējoši un pragmatiski faktori, kā, piemēram, Mēness Mežāža zīmē un dažādi labvēlīgi Mēness aspekti ar planētām. Tomēr, esot pie auto stūres, tieši šo svētku laikā ieteicams uzmanīties vairāk nekā citkārt.

"Veidojot Mēness kalendāru un astoņus gadus ikdienā sekojot tā ritmam, ievēroju, ka Mēness fāžu maiņa un Čika laiki ļoti uzskatāmi atspoguļojas notikumos uz ceļiem. Piemēram, Čika laikā izteikti vairāk automašīnu nekā parasti brauc ar izslēgtiem lukturiem un uz ceļiem biežāk nekā citkārt manāmas avārijas," klāstīja Baņķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!