Amerikas Savienoto Valstu (ASV) Neatkarības dienas svinību laikā Rīgā notiks slēgts pasākums Vērmanes dārzā. Sestdien, 1.jūlijā, un svētdien, 2.jūlijā, būs noteikti vairāki satiksmes ierobežojumi, informēja pašvaldībā.
No 1.jūlija plkst.20 līdz 2.jūlijam plkst.18 transportlīdzekļiem, izņemot operatīvo transportu, diplomātiskā korpusa transportlīdzekļus un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm, kuras izsniegtas ASV vēstniecībā, būs aizliegts apstāties un stāvēt Tērbatas ielas abās pusēs, posmā no Merķeļa ielas līdz Elizabetes ielai, K.Barona ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Merķeļa ielai un Elizabetes ielas posmā no Tērbatas ielas līdz K.Barona ielai.

Atstātos transportlīdzekļus policija pārvietos uz tuvāko stāvvietu.

2.jūlijā no plkst.7 līdz 18 policija nepieciešamības gadījumā vairākās Rīgas ielās ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi, izņemot sabiedriskā transporta, operatīvā transporta un diplomātiskā korpusa transportlīdzekļu satiksmi, kā arī transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm, kuras izsniegtas ASV vēstniecībā. Satiksme tiks ierobežota Tērbatas ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Elizabetes ielai, K.Barona ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Merķeļa ielai un Elizabetes ielas posmā no Tērbatas ielas līdz K.Barona ielai.

SIA "Rīgas satiksme" uzdots sagādāt autoevakuatorus pēc Rīgas Pašvaldības policijas vai Ceļu policijas pieprasījuma.

2.jūlijā no plkst.9 līdz 19 tiks slēgta arī gājēju satiksme Vērmanes dārzā, izņemot pasākuma dalībnieku satiksmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!