SIA "InterSource Baltic, Ltd." 21.jūnijā Rīgā, Jēkaba kazarmās, klās piekto ikgadējo garāko degustācijas galdu Latvijā, informēja projekta vadītāja Jūlija Ločmele. Viņa pastāstīja, ka degustācijas galds, kā vienmēr, būs izvietots Rīgā, Torņa ielā, starp Kara muzeju un Zviedru vārtiem. Pasākuma laikā apmeklētāji varēs degustēt produktus un nopirkt tos par ražotāju cenām.
Ločmele pauda, ka jau piekto gadu degustācijas galda klāšanā piedalās uzņēmumi "Cido pārtikas grupa", "Vārpa", "Spilva", "Aldaris", "Hanzas maiznīca" un "Bauskas alus". Tāpat kā visos citos gados, arī šogad ražotājiem tiks piešķirtas balvas par interesantāko un oriģinālāko savas vietas noformējumu uz degustācijas galda.

"Atskatoties uz iepriekšējiem gadiem, varam secināt, ka degustācijas galdu ir iecienījuši ne tikai Latvijas pārtikas produktu ražotāji, bet arī mazi un lieli rīdzinieki, deputāti, ministri, domnieki, biznesa un sabiedriskās saziņas līdzekļu pārstāvji, kā arī ārzemju viesi," pauda Ločmele.

Pagājušajā gadā ceturto garāko degustācijas galdu klāja 20 Latvijas pārtikas produktu ražotāji 85,09 m garumā. To apmeklēja aptuveni seši tūkstoši interesentu, bet ražotāji tika vērtēti septiņās nominācijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!