Foto: LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) otrdien no atkritumu konteinera ugunsgrēka, kas bija izcēlies kādā Rīgas daudzstāvu mājas atkritumu uzglabāšanas telpā, izglāba cilvēku, portāls "Delfi" uzzināja VUGD.

Izsaukums uz daudzstāvu dzīvojamo māju, kur bija bija jūtama deguma smaka, tika saņemts otrdien pulksten 15.33. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka daudzstāvu mājas atkritumu uzglabāšanas telpā dega atkritumu konteiners divu kvadrātmetru platībā un bija izveidojies spēcīgs sadūmojums.

Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Pulksten 16.08 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur sešos gadījumos dega atkritumi, divos gadījumos piededzis ēdiens, vieglā automašīna, saimniecības ēka, elektrības rozete, serveris, tualete, sodrēji dūmvadā, sadzīves mantas.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 45 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!