Foto: LETA

Neatliekamā medicīniskā dienesta (NMPD) vadītājs Armands Ploriņš apgalvo, ka pēc negatīva novērtējuma saņemšanas viņš labojas.

"Par finanšu līzinga izsludināšanu esmu jau komentējis, man nav tad saprotams, kādu citu līzingu tad vēlējās. Ir skaidrs, ka neviens nepieļautu operatīvo līzingu, jo mēs saprotam, ka tā ir noma. Otrs paliek finanšu līzings. Par pārējo vērtēšanu - es labojos," trešdien preses konferences laikā atbildot uz žurnālista jautājumu izteicās Ploriņš.

Iepriekš Latvijas Televīzijas "Panorāma" vēstīja, ka veselības ministra Gunta Belēviča (ZZS) izveidotā komisija Ploriņa darbību novērtējusi negatīvi. Vienlaikus raidījums norādīja, ka šī sliktā atzīme vēl nenozīmē, ka viņš no darba aizies, jo ministrs devis Ploriņam laiku laboties.

Ploriņa darbību sāka vērtēt saistībā ar neatliekamās medicīniskās palīdzības nodrošinājumu Rīgā, ko līdz šim iepirka ārpakalpojumā no privātā uzņēmēja, bet jaunais veselības ministrs virzīja jautājumu, ka to turpmāk nodrošinās valsts. Tika izsludināts arī konkurss jaunu auto iegādei, ko gatavoja NMPD, bet to nācās pārtraukt, kad atklājās, ka šādā veidā valsts iepirkumu nevar veikt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!