Foto: DELFI

Pēc ziemas pārtraukuma atsākas būvdarbi uz autoceļa Rīga–Ērgļi (P4) krustojumā ar autoceļu Juglas papīrfabrikas ciemats–Ulbroka (V36), līdz ar to šonedēļ krustojumā ir paredzēts ātruma ierobežojums līdz 50 kilometriem stundā un satiksmi pa vienu brauktuves joslu regulēs luksofors, portāls "Delfi" noskaidroja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

LVC atgādina, ka remontdarbi uz autoceļa V36 notiks visā tā garumā.

Patlaban autoceļš V36 pieslēdzas Ērgļu ceļam šaurā leņķī, kas krustojumā apgrūtina redzamību, izbraucot no autoceļa V36. Tādējādi tiek apdraudēta satiksmes drošība.

Krustojums tiks pārbūvēts ar ceļa V36 pieslēgumu taisnā leņķī. Vienlaikus paredzēts atjaunot ceļa segumu krustojuma pieejās un uz autoceļa Juglas papīrfabrikas ciemats–Ulbroka.

Būvdarbus veic SIA "Roadeks" par līgumcenu 1,28 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli (PVN), ko sedz valsts budžeta līdzekļi.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka valsts ceļu tīklā ir uzsākusies būvdarbu sezona un vairākos autoceļu posmos, tai skaitā uz 11 tiltiem, ir ieviesti satiksmes ierobežojumi.

Posmā no Ventspils līdz Zirām jārēķinās pat ar papildu stundu ceļā.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī "Latvijas Valsts ceļu" mājaslapā www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē "Waze".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!