Foto: LETA

No amata atstādinātais Satiksmes departamenta direktors Vitālijs Reinbahs pērn nopelnīja 29,4 tūkstošus eiro, liecina viņa iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Savukārt no Rīgas domes Finanšu departamenta Reinbahs pērn saņēma 324 eiro.

Reinbaha parādsaistības 2015. gada beigās kopumā veidoja 216,6 tūkstošus eiro - viņš norādījis parādsaistības 63,4 tūkstošu eiro, 142,5 tūkstošu eiro un 10,8 tūkstošu eiro apmērā.

Reinbahs arī izsniedzis 38,3 tūkstošu eiro aizdevumu, bet skaidrā naudā sakrājis 2000 eiro. Viņam pieder vairāki nekustamie īpašumi - dzīvoklis Rīgā, kā arī kopīpašumā būve Tukumā un zeme Rīgā.

Saskaņā ar pērnā gada deklarāciju Reinbahs bija gan arodbiedrības "LATADA" valdes loceklis, gan Valsts un pašvaldību iestāžu darbinieku arodbiedrības valdes priekšsēdētājs un Arodbiedrību koordinācijas centra valdes loceklis. Viņš arī darbojies kā Rīgas domes Finanšu departamenta komisijas loceklis un Kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības "LABA" valdes loceklis u.c. Viņam pieder arī sabiedrības kapitāldaļas.

Jau vēstīts, ka otrdien pēc sanāksmes par Rīgas ielu remontdarbu gaitu no amata tika atstādināts Satiksmes departamenta direktors Reinbahs.

Par departamenta direktora pienākumu izpildītāju nozīmēts Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka padomnieks, Ceļu satiksmes drošības direkcijas valdes loceklis Emīls Jakrins.

Reinbahs Satiksmes departamenta direktora amatā tika iecelts 2015. gada marta beigās. Pirms tam viņš pildīja Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītāja pienākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!