Foto: Publicitātes foto
Jūnija beigās Latviju pāršalca negaidīta sēru vēsts – 29 gadu vecumā šo sauli pameta dziedošās Riču ģimenes mākslinieks Kaspars Sunītis (attēlā starp saviem grupas biedriem). Tagad atklājies, ka mākslinieku pāragri mūžībā aizsaukusi iedzimta sirdskaite, par kuru pats Kaspars nezinājis.

Mākslinieks nomira miegā naktī uz 28. jūniju. Iepriekš nekas neliecināja par tuvojošos nelaimi – Kaspars bija enerģijas un dzīvesspara pilns, tāpēc viņa pēkšņā nāve izraisīja dažādus minējumus fanu lokā.

Kaspara brālēns, dziedošās Riču ģimenes dalībnieks Kaspars Pudniks, pielicis punktu minējumiem, atklājot medijiem radinieka pāragrās aiziešanas cēloni. Žurnālam "Privātā Dzīve" Pudniks pastāstījis, ka mūziķi bez dzīvības pazīmēm no rīta atradis onkulis, pie kura mākslinieks devies pārnakšņot pēc vectēva bērēm.

Vien 29 gadus vecā puišā nāve bijusi šoks visiem tuviniekiem – Kaspars par veselību nekad nav sūdzējies, pēdējā laikā juties labi, jokojis un enerģiski gatavojies jaunajam Riču mūziklam "Čigānu princese".

Pēc mūziķa nāves noskaidrojies, ka pie vainas sirds. "Ģimenei ārsti izskaidrojuši, ka Kasparam bijusi iedzimta sirdskaite, par kuru viņš nezināja. Un nāve bijusi tikai laika jautājums – jebkura lielāka slodze vai stress varēja izsaukt šādu rezultātu," žurnālam atklājis Pudniks.

Un stresa Kasparam pēdējā laikā esot bijis daudz. "Īsi pirms Jāņiem mūžībā devās Kaspara vectēvs. Lai arī viņš bija cilvēks gados un savu mūžu jau nodzīvojis, ģimenei viņš bija tēva vietā. Kaspars to ļoti pārdzīvoja.

Papildus nāca stress par finansiāliem jautājumiem, jo vectēvs nomira Īrijā, un mirstīgo atlieku pārvešana ir ļoti dārgs pasākums. Paldies Dievam, palīdzēja radi un draugi," pastāstījis mūziķa brālēns.

Atvadīšanās no mākslinieka notiks 9. jūlijā pulksten 14 Ulbrokas kapos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!