Augustā Latvijas iedzīvotāji varēs iegādāties jauno "Samsung" mobilo tālruni "SGH-A100", informēja "Samsung Electronics Co., Ltd" pārstāvniecības Baltijā mārketinga menedžera asistents Rolands Puļķis.
"SGH-A100 priekšrocība ir mazais izmērs - tā augstums ir tikai 80 milimetri, platums - 42 milimetri un biezums - 22,9 milimetri. Tālruņa svars kopā ar bateriju ir tikai 87 grami, tāpēc tas ir ērti lietojams," klāstīja Puļķis.

Tālruņa displejam ir augsta izšķirtspēja (128x64 punkti), un starp visiem mobilajiem telefoniem šobrīd tā ir pati augstākā izšķirtspēja pasaulē.

"SGH-A100" sevī ietver visas mobilajiem tālruņiem raksturīgās funkcijas, ieskaitot zvanu arhīvu, telefonu grāmatu ar 99 tālruņu numuru atmiņas vietām, kalendāru, septiņas spēles un infrasarkano staru "interfeisu", kas nodrošina bezvadu datu pārraidi. Turklāt tas ir duālais tālrunis, kas darbojas 900 un 1800 megahercu frekvencēs, skaidroja Puļķis.

"Tālrunim "SGH-A100" ir mazs izmērs un moderns dizains, bez tam tas ir ērts un viegli lietojams mobilais tālrunis. Par jaunā tālruņa potenciālajiem lietotājiem uzskatām jaunus un aktīvus darījuma cilvēkus," paudis "Samsung Electronics Co." pārstāvniecības Baltijā vadītājs.

"Samsung Electronics Co., Ltd." ir dibināts 1969.gadā Korejā. Pagājušajā gadā kompānijas ienākumi bija 22,8 miljardi ASV dolāru, un šobrīd "Samsung Electronics" ir līderis elektronikas industrijā. Pašreiz "Samsung Electronics" savu darbību izvērsis 50 valstīs, nodarbinot 54 tūkstošus darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!