Ņemot vērā Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras (VOAVA) uzsākto reorganizāciju, darba izvērtējumu un samazinātos finanšu līdzekļus, no 1.augusta tiek slēgti visi teritoriālo nodaļu biroji, portālu „Delfi” informēja VOAVA pārstāvis Toms Noviks.

Biroji slēgti Liepājā, Rēzeknē, Balvos, Valmierā un Jēkabpilī. Šo teritoriālo nodaļu biroju darbiniekiem finanšu līdzekļu iespēju robežās tiks piedāvāti līdzvērtīgi amati VOAVA teritoriālajās nodaļās vai arī izbeigtas darba attiecības saistībā ar amata likvidēšanu.

Neraugoties uz to, ka Latvijas rajonos biroji tiks slēgti, iedzīvotāji un ārstniecības iestāžu darbinieki ar jautājumiem var vērsties VOAVA teritoriālo nodaļu centros. Neskaidrību gadījumos informāciju var iegūt arī Aģentūras mājas lapā www.voava.gov.lv vai zvanot uz Aģentūras bezmaksas informatīvo tālruni – 80001234, norāda Noviks.

VOAVA atgādina, ka 2008.gadā tika veikta aģentūras cilvēkresursu noslodzes analīze, kuras rezultātā tika slēgti vairāki teritoriālo nodaļu biroji - Saldus, Tukuma, Bauskas, Dobeles, Madonas, Talsu, Ventspils, Ludzas Preiļu, Krāslavas, Cēsu, Gulbenes un Aizkraukles birojs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!