TV 3 spēlē "Gribi būt miljonārs" bērnudārza auklīte no Ķekavas Elita Rumpe veiksmīgi atbildēja uz visiem 15 spēles jautājumiem un ieguva augstāko laimestu - miljonu santīmu jeb 10 000 latu, pastāstīja TV3 sabiedrisko attiecību koordinatore Kristīne Jučkoviča.
Elita Rumpe ir kļuvusi par pirmo spēles dalībnieci no Latvijas, kurai izdevies nopelnīt maksimālo naudas summu, pareizi atbildot uz visiem erudīciju pārbaudošajiem jautājumiem. Otrs lielākais laimests Latvijā bija 5000 lati un 14 pareizi atbildēti jautājumi.

Televīzijas spēles "Gribi būt miljonārs?" producents Ģirts Līcis pastāstīja, ka Elita Rumpe bija īpaša spēles dalībniece. "Man šķiet, ka viņai veicās tādēļ, ka viņa ir viena no retajiem, kas atceras sīkas detaļas. Uz dažiem jautājumiem viņa nezināja pareizās atbildes, bet atcerējās, ka kaut kur kādreiz kaut ko par to dzirdējusi, un atbildēja pareizi. Tāpat viņai bija lieliska loģika - viņa jautājumus analizēja un nonāca pie pareizās atbildes", atcerējās Ģirts Līcis.

Viņš teica, ka pēc spēles uzvarētāja bija apmulsusi un pati nespēja ticēt veiksmei. "Viņa ir auklīte, nezinu kāda ir viņas alga, bet skaidrs, ka tāds laimests ir ļoti nozīmīgs", teica Līcis. No spēlē iegūtajiem 10 000 latiem tiks atrēķināts ienākuma nodoklis 25 procentu apmērā.

Erudīcijas un prāta spēle "Gribi būt miljonārs" pasaulē tiek demonstrēta kopš 1998.gada, un šobrīd to spēlē tieši simts pasaules valstīs. Spēles vēsturē uz visiem jautājumiem pareizi atbildējuši tikai 44 spēlētāji.

Spēli "Gribi būt miljonārs?" Latvijā vada Mārtiņš Ķibilds, un tā skatāma TV 3 ik nedēļu trešdienu vakaros. Elitas Rumpes uzvaru skatītājiem būs iespēja vērot atkārtoti raidījumā "Gada izlase" 22.decembrī plkst. 20.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!