Foto: Pixabay
Saistībā ar Austrumu maģistrāles posma Ieriķu iela – Vietalvas iela 1. kārtas izbūves darbiem no 13. jūnija līdz 30. septembrim tiks mainīta esošā satiksmes organizācija, portālu "Delfi" informēja Rīgas domē.

Līdz 30. septembrim transportlīdzekļu satiksmei būs slēgta Gustava Zemgala gatve, posmā no Vairoga ielas līdz Dzelzavas ielai, un Madonas iela, posmā no Braslas ielas līdz ēkai Madonas ielā 10A.

Tāpat minētajā laika periodā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Vaidavas ielā, posmā no Dzelzavas ielas līdz Ūnijas ielai.

Par darbu veikšanu atbildīgajai piegādātāju apvienībai "ACB, TILTS" uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajos ielu posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi un kravas transportlīdzekļu apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu.

Kā vēstīts, Austrumu maģistrāles posmus (Ieriķu iela-Vietalvas iela, kā arī satiksmes pārvads pār dzelzceļu (2022. gadā)), kas savienos Dienvidu tiltu ar perspektīvo Ziemeļu transporta koridoru, plānots pabeigt līdz 2023. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!