Foto: F64
Piektdienas rītā uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem vietām autoceļi apledo un brauktuves ir slapjas, informē Latvijas Valsts ceļi.

Daudzviet ir nokrišņi lietus vai slapja sniega veidā, bet gaisa temperatūra ir no -1 grāda līdz +3 grādiem pēc Celsija.

Rīgas apkārtnē, kā arī Ventspils, Liepājas, Jelgavas un Bauskas virzienos ir apmierinoši braukšanas apstākļi. Nedaudz līst, un brauktuves slapjas. Savukārt Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Ogre – Paternieki, posmā Jēkabpils – Varakļāni, posmā Rēzekne – Medumi un uz Daugavpils apvedceļa. Arī tur ir nedaudz sniegs un auto ceļi apledo, tāpēc brauktuves kaisa.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Vangaži – Raunas pagrieziens. Valmieras virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Murjāņi – Stalbe, bet Ainažu virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Bīriņu pagrieziens - Ainaži. Šajos ceļu posmos ir sniegs un auto ceļi apledo, tāpēc brauktuves kaisa.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Rīgas, Aizkraukles, Daugavpils, Limbažu, Madonas, Ogres un Preiļu apkaimēs. Arī tur ir nedaudz sniegs un auto ceļi apledo, vietām sniegoti un brauktuves kaisa.

Pa vietējiem ceļiem visā Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Brauktuves sniegotas, vietām apledojušas. Pašreiz uz brauktuvēm izveidojusies stipra atkala, kas būtiski pasliktina transportlīdzekļu vadāmību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!