Piektajā starptautiskajā autoizstādē-šovā "Autoexotica 2003", kas norisināsies Rīgā no 4.septembra līdz 7.septembrim, būs apskatāmas daudz ekskluzīvas automašīnas, informēja pasākuma organizatori.
Ikgadējā autošovā "Autoexotica 2003" piedalīsies vairāki auto dīleri, klubi un individuālie auto īpašnieki ar oriģināli pārveidotiem, antīkiem un klasiskiem automobiļiem un replikām - modernizētiem klasiskajiem automobiļiem. Pasākuma laikā tiks rīkotas dažādas sacensības un šovi, kā arī dažādas atrakcijas.

Ekspozīcijā būs redzamas dažādas tūninga un dizaina kompānijas, auto audio sistēmu tirgotāji un uzstādītāji, rezerves daļu un aksesuāru ražotāji un izplatītāji, kā arī auto nozares mediji.

Pasākuma ietvaros ir gaidāmi vairāki pārsteigumi, tai skaitā ekskluzīvu konceptautomašīnu pirmizrādes un kulta auto demonstrējumi. Prestižas auto dīleru un dizaina kompānijas apmeklētājiem piedāvās auto kolekcijas, kas Baltijas valstīs būs redzamas pirmo reizi.

Līdzās jau tradicionālajiem šoviem - "Latvijas atklātās auto skaņas" un "Latvijas tūnings" šogad pirmo reizi Baltijā izstādes ietvaros notiks arī "Db Drag šovs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!