Foto: DELFI

Rīgas apvedceļa Baltezers – Saulkalne (A4) posmu otrdien remontēs, tāpēc cilvēkiem jārēķinās ar braukšanas ierobežojumiem, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Pie Salaspils, Rīgas apvedceļa Baltezers – Saulkalne (A4) posmā no 17,9 kilometra līdz 18,2 kilometram, otrdien būs remonts. Remontposmā satiksme tiks regulēta pa vienu braukšanas joslu ar satiksmes regulētāja palīdzību.

Lai neapdraudētu satiksmes drošību, dienesti aicina autovadītājus būt uzmanīgiem, ievērojot atļauto braukšanas ātrumu, drošu distanci starp transportlīdzekļiem un noteikto satiksmes organizācijas kārtību ceļu remonta vietās!

Turpinās arī bedrīšu remonts uz reģionālajiem un vietējās nozīmes autoceļiem (C un D uzturēšanas klases) maršrutu prioritārajā secībā. Remontdarbu vietās tiek noteikti īslaicīgie satiksmes ierobežojumi – darbu laikā to norises vietā lokāli sašaurina brauktuvi un ierobežo braukšanas ātrumu. Arī pēc darbu beigām, līdz iestrādātais materiāls iegūst gala īpašības un satiksmes drošības nolūkos remontposmā nosaka maksimālā braukšanas ātruma ierobežojumu.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un autoceļu ziemas uzturēšanas klasēm un prasībām varat iegūt, www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī zvanot pa bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!