Foto: Shutterstock

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas praktiski nemainījās. Izņēmums bija dīzeļdegviela Rīgā un 95. markas benzīns Viļņā, kam cenas samazinājās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja tāpat kā nedēļu iepriekš - 1,814 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1% - līdz 1,974 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena kritās par 0,6% - līdz 1,689 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās un maksāja 1,899 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas, un šīs darba nedēļas beigās maksāja attiecīgi 1,879 eiro un 1,949 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Tallinā nemainījās un maksāja kā nedēļu iepriekš - attiecīgi 0,835 eiro un 0,88 eiro par litru, bet Viļņā autogāzes cena samazinājās par 1,3% - līdz 0,772 eiro par litru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!