Latvijas Hokeja federācija (LHF) un SIA "Multihalle" beidzot panākušas vienošanos par daudzfunkcionālās hokeja halles celtniecību Rīgā, informēja "Multihalles" izpilddirektors Vilnis Baltiņš.
Līgums tiks parakstīts 13.novembrī. Līdz tam līguma teksts vēl tiks precizēts, bet ar federāciju saskaņoto līguma projektu ir atbalstījuši arī "Multihalles" akcionāri. Kā uzsvēra Baltiņš, pušu mērķi nav mainījušies kopš laika, kad sākta līguma izstrāde - 2005.gada 1.augustā daudzfunkcionālajai arēnai ir jābūt atklātai.

LHF preses sekretāre Laila Millere pašreizējo situāciju raksturoja citādi. "Multihalles" piedāvātais līguma projekts krasi atšķīries no iepriekš apskatītā, tādēļ LHF prezidents Kirovs Lipmans to nav varējis otrdien parakstīt.

Nolemts 13.novembrī, plkst.14 sasaukt LHF valdes sēdi, kurā tiks izskatīts "Multihalles" piedāvātais līguma projekts. LHF valde pieņems lēmumu, vai parakstīt līgumu šādā redakcijā.

Pirmdien "Multihalles" akcionāri izšķīrās neparakstīt LHF prezidenta Kirova Lipmana iepriekš parakstīto līgumu, atzīstot, ka atsevišķi līguma nosacījumi nav pieņemami. Uzņēmums izstrādāja savu līguma variantu, kas tika nodots izvērtēšanai LHF. Kopš pirmdienas LHF un "Multihalle" turpināja konsultācijas par līguma nosacījumiem.

Lipmans pirmdien Latvijas Televīzijā paziņoja, ka pasaules čempionāts hokejā 2006.gadā "jebkurā gadījumā" notiks Latvijā. Pēc Lipmana teiktā, "tiks vai netiks parakstīts līgums ar "Multihalli", tik un tā čempionāts būs Latvijā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!