Interesanti pavadīt brīvo laiku, aizrautīgi diskutēt par politiku, patenkot par jaunākajiem notikumiem, nejusties vientuļam, braucot sabiedriskajā transportā, vai apspriest lietišķus jautājumus ar kolēģiem — šādu iespēju piedāvā jaunais Baltkom GSM pakalpojums mobilais čats.
Jaunais pakalpojums sniedz Baltkom GSM mobilo skaru lietotājiem iespēju tiešsaistes (on-line) režīmā ar SMS īsziņu starpniecību vienlaicīgi sazināties ar neierobežotu cilvēku skaitu. Mobilais čats pieejams gan parastajiem Baltkom GSM abonentiem, gan arī Zelta zivtiņu īpašniekiem.

“Jauno pakalpojumu var uzskatīt par apvērsumu mobilo sakaru jomā, jo tas ir universāls sakaru līdzeklis neierobežotam lietotāju skaitam. Mobilā čata panākumus nodrošinās tā pielietošanas iespējas gan vienkāršām sarunām, gan arī lietišķām apspriedēm konkrētos uzņēmumos. Mazsvarīgas nav arī pakalpojuma demokrātiskās cenas,” uzskata Baltkom GSM mārketinga direktors Ilvars Metnieks.

Lietojot mobilo čatu, jāmaksā tikai par īsziņu sūtīšanu. Turklāt jāmaksā tikai par vienu nosūtītu īsziņu, ko saņem deviņi citi lietotāji. Vienreiz nosūtot īsziņu uz čata istabu, iespējams nosūtīt informāciju 9 citiem attiecīgās sarunu grupas lietotājiem;

Līdztekus publiskajām čata grupām, lietotāji var izmantot arī slēgtās sarunu istabas, kurās pieeja ir tikai ierobežotam lietotāju lokam. Tās ir neaizvietojamas lietišķām darījumu sarunām, piemēram, neklātienē noturot iekšējas uzņēmumu darbinieku apspriedes.

“Baltkom GSM” nodrošina pilnīgu sarunu anonimitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!