Apvienība Vienotība un Zaļo un zemnieku savienība ievēlēšanas gadījumā 10. Saeimā gatavo apvērsumu Latvijas Republikas Satversmē un valsts vērtību sistēmā, brīdina politiskās apvienības "Par Labu Latviju!" deputāta kandidāts, bijušais bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks.

Vienotībā pārstāvētā t.s. Ēlertes grupa jau daudzu gadu garumā nodarbojas ar Latvijas kristīgajā identitātē balstītajai vērtību sistēmai svešas pārprasta liberālisma un visatļautības propagandu, tai skaitā aģitējot par homoseksuālismu kā normu, aizstāvot viendzimuma "laulības" un tiesības viendzimuma pāriem adoptēt bērnus.

Savukārt Zaļo un Zemnieku savienības izglītības ministre ceturtdien noraidījusi Katoļu baznīcas kardināla Jāņa Pujata, citu Latvijas kristīgo konfesiju vadītāju, daudzu desmitu tūkstošu kristiešu aicinājumu bērnu un jauniešu garīgas un morālas attīstības vārdā ieviest skolās Bībeles mācību. Nevarēšana vai nevēlēšanās – paliek atklāts jautājums.

"Nevarēju saprast, kas vieno "tiesisko" Vienotību un "smagos noziegumos apsūdzētā" premjera kandidāta ZZS, kas vienoja Sarmīti Ēlerti un Augustu Brigmani LNT Zemgales vēlēšanu apgabala līderu debatēs? Nesapratu, līdz Brigmanis deva "skaidru un gaišu" politiskās izlocīšanās atbildi, ka nebūs pret homoseksuālistu "laulību" un bērnu adopcijas viendzimuma pāriem legalizāciju".

"Tas nozīmē LR Satversmes maiņu, kuras 110.pants noteic, ka "Valsts aizsargā un atbalsta laulību — savienību starp vīrieti un sievieti, ģimeni, vecāku un bērna tiesības", tas nozīmē apvērsumu Latvijas vērtību sistēmā. Latvijas sabiedrībai ir iespēja to nepieļaut", uzsver A.Baštiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!