Foto: LETA
Valsts prezidents Andris Bērziņš savā un Latvijas tautas vārdā apsveic Lielbritānijas karalisko ģimeni ar Viņa Karaliskās Augstības Kembridžas prinča nākšanu pasaulē, informē prezidenta Preses dienests.

"Jaunas dzīvības ienākšana pasaulē ir īpašs notikums. Apsveicu visu Lielbritānijas karalisko ģimeni, bet jo īpaši jaunos vecākus. Novēlu mazajam princim veselību un dzīves gudrību! Lai viņu visas dzīves garumā apvij tuvo cilvēku un Lielbritānijas tautas mīlestība!" Tā savā apsveikumā norāda Valsts prezidents.

Jau ziņots, ka Apvienotās Karalistes prinča Viljama sieva, Kembridžas hercogiene Ketrīna pirmdien plkst.16.24 pēc Lielbritānijas laika laidusi pasaulē gandrīz 3800 gramus smagu zēnu, atsaucoties uz oficiālu Kensingtonas pils paziņojumu, vēsta mediji.

Hercogienes dzemdības, kuru norisei nepacietīgi sekoja plašsaziņas līdzekļi un tūkstošiem interesentu visā pasaulē, sākās pirmdien.

Pie Sv. Mērijas slimnīcas Lindo korpusa, kuru mazuļa laišanai pasaulē izvēlējusies Kembridžas hercogiene, pirmdien dežurēja aptuveni 250 reportieri un televīzijas operatori, informē "BBC".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!