Premjera amata kandidāts Andris Bērziņš nemainīs savu viedokli par bijušo premjeru darbošanos viņa vadītajā Ministru kabinetā - Bērziņš joprojām uzskata, ka ekspremjeriem jaunajā valdībā nevajadzētu strādāt.
Bērziņš trešdien tomēr atturējās prognozēt, kāda būs situācija, ja Tautas partija (TP) tomēr vēlēsies kādā no ministru posteņiem redzēt demisionējušo premjeru Andri Šķēli.

Ja TP nāks klajā ar šādu iniciatīvu, viņš sagatavošot papildu motivāciju savai nostājai. Bērziņš gan piebilda, ka viņa nostāja nav uzskatāma par ultimatīvu prasību, tajā pašā laikā viņš pagaidām nav gatavs mainīt savu viedokli.

Premjera amata kandidāts pauda personīgo viedokli, ka "Latvijas Ceļam" nevajadzētu atdot satiksmes un ārlietu ministru portfeļus, tomēr viņš uzsvēra, ka oficiālo lēmumu pieņems partijas, savstarpēji konsultējoties.

Jau ziņots, ka TP frakcijā trešdien "lielu smiešanos" izraisījusi Bērziņa vēlme neiekļaut nākamās valdības sastāvā bijušos premjerus, pēc sēdes atzina Šķēle. Frakcijā izskanējušas idejas, ka valdībā tādā gadījumā nevajadzētu ņemt arī bijušos basketbolistus, čekas sekretārus un Makšķernieku biedrības biedrus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!